profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


STRESS
Rabu, 19 September 2012 | 0 comments
Ok first nak bebel pasal PBS!
Argh!!!!!!
Baru satu projek siap...datang satu lagi..
rasa nak bunuh orang jer...
HEOL !!

Kwn2 aq yang gile blogging...Cik F dan Juga Cik F skang nak lwn pulak followers...
aku nak kacau diaorang...aq unfollow la ^^ nnti bile dah abis pertandingan tu aq follow balik ^^ (muka tak bersalah)

aq rasa diaorang tak menang sebab ada ramai lagi masuk pertandingan tu...
sorry la aq ckp mcm ni sbb perkara mcm ni happens to me...melainkan korang ni mmg bersosial satu skolah..
klau korang menang aq belanja korang bayar,,,,hhahaha...main2 jer
Jyeah~~



FUTURE
PAST