profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


시기심이 강한
Sabtu, 13 Oktober 2012 | 0 comments
Ok.....totally aku ckp aku jelous dgn org yg MAMPU pergi konsert Kpop....
Aku takla sekaya korang...T_T tadi ade org tulis VIP sit for BIG BANG alive tour is not that expensive...Its just RM300! kepala hotak hang tu murah!!!! bagi kau yela....
Aku bersyukur la kalau dpt pergi satu konsert jer...mase tu ade HARI BELIA yang Ukiss dtg tu..Aku ckp ngan ayah aq nak pegi. Ayah aku ok jer...Mak aku tu la...Mak aq kata "Ibu x pernah pergi tau mase ibu kecik2 dulu" nak jer aq jwb balik " Ibu waktu tu ade ke Kpop???????!!!!"
Well...Ayah aku pujuk nak bawak utk konsert lain..tapi Mak aku tu!!! Aku x nak melawan ckp mak aq...Dosa...Ramai org salah anggap ngan aq...I'm not that rich ok! Mmg la aq baru pindah rumah baru...(rumah besar kat kesuma Banggela ) Hmm...kalau umur korang 13 hingga 16 mesti mak bapak korang masih bagi2 ape2 kan? klau korang kaye.....Start aku umur 10 aq kumpul duit sendiri nak beli apa yang ape aku nak...Masa tu aku umur tu x brapa perlu aq fikirkan pasal duit sbb aq x minat kpop...Hmmm....kadang2 aq pikir nape aq minat Kpop...But Aku masih syg kpop.....

Yoogeun in TTBY!

FUTURE
PAST