profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Kamsa
Sabtu, 6 Oktober 2012 | 0 comments
Hehehehehe...Hallo!
Semalam cakap dengan ayah aku nak beli MCM bag yg x ori la dkt ShaZa Kpop Online kat FB...ayah aku "Apa class beli tak ori" aku plak "Akak takde duit la nak beli bag yg berharga RM1000 ringgit tu" ayah aku plak " Tak pe nanti ayah ada duit ayah belikan utk kakak"
Ayah terima kasih!!!
Harini plak tanya kat ayah...
"Ayah,tolong letak account B.yond utk ticket jumpa Lee Hyun Woo" ayah plak "Boleh tapi nanti Ibu tak kasi" me"Ala..."
I LOVE MY DAD ^^
Esok hari isnin jer sekolah...Yeah!!!
Tapi PBS banyak gile!!!
Miracle is another name for hardworking
To The Beautiful You dah habis...
Walaupun aq dah tgk sampai habis online...aku mintak ayah aku download drama tu...
Atashinchi no danshi pun aq nak download...^^


 Bye-Bye Cute Kang Tae Joon ^^

FUTURE
PAST