profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Missing Them .
Isnin, 22 Julai 2013 | 0 comments
Heeyooo~! Aku rasa dah bertahun tak tulis blog . lol . biasalah malas . puiiih .

Honestly, banyak benda dah terjadi pd thun 2013 dlm hidup aku . Cewah ayat skema. .Hhaha, Anyway. Aku rindu geng2 aku masa skolah rendah . yela rmai dah pandai2 masuk asrama la . aku? masih di SMKBTK . tapi aku harp dpt msuk asrama form 4 nanti . Aku nak cite sikit ttg geng2 aku dulu .
Aku bolehla dikatakan friendly. Tapi takdela friendly sangat . Kekadang aku check FB/Insta/Twitter geng aku . hmmm . sume dah lain . dah besar sume . skang sume macho2 cantik2 kalau dulu hemmm hingus meleleh kluar . hahaha . gurau yer . no hearts feeling .

Alin - dulu ni bestie aku ni . mak aku ckp kitaorg kembar siam . sume benda nak same . selipar same , basikal same . skang dia kat maahad dan dah pindah .
Husna - kawan aku jugak uuu , hahah . bdak pandai . kalau aku dudk sebelah dia mmg aku nmpk cam budush . cantik wooo , manyak crush .
Izzat - bdak kepala besar . lol . gurau dude . kwan sepermainan sejak kecil . dulu die ade bagi aku kad raya masa aku kekecik dulu and ade ke patut ayah aku ckp 'boyfriend akak bagi eh' . aku geram aku nyorok kad tu kat laci . lol . bebdak mne tau pape an .
Fatin - huish bdak ni . kalau aku cerita ttg dia smpai esok takkan habis . bestie aku gak . bdak ni mse skolah agama bukan main bantah lagi ustaz suruh pakai tudung labuh . tup tup dia masuk skolah asrama agama . lol .
bukan main gengster lagi dia dlu .
Shukri - wei bdak ni kecik je dulu . skang lebih tinggi dri aku kut . die nie sensetive dlu . kene ejek skit mrajuk . muahahha . skang tengok ahh dah macho la sgt .
Adam - ape nak ckp pasal bdak ni? lol . dulu skolah SMKBTK gak skejap then dia masuk tahfiz . dulu kalo dia bwk bekal gi skolah agama kitaorg slalu mintak skit sbb sedop lagi2 lasagne mak die . hohoho . ade waktu jamuan akhir tahun skolah agama masa darjah 5 mak dia buat cupcake ade name kitaorg kat atas cupcake . woow.
Asyiqin - dulu masa darjah 4 duk sbelah dia . kitaorg slalu bising and slalu kena marah ngan Puan Rohaya . lol .
Selebihnya geng aku yang lain , geng OURWORLD aku . dulu slalu bajet sbb Level . lol .
Ada banyak lagi but tangan aku dah sakit . Maaf siapa yang tak ade dlm ni .


Friends forever ,



FUTURE
PAST