profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


I'm back BITCHEESSS
Selasa, 22 Oktober 2013 | 0 comments
sorry sbb pengunaan ayat diatas not really
haha ok tak lawak dah tak payah gelak

aku rajin la plak nak update sbb aku tgk kwn2 aku yg lain rajin mengupdate aku jealous

aku skang tgk stress baik dan tak baik (ada plak mcmtu)

yg baik sbb ITS ALMOST HOLIDAYY GUYSSSS

tak sabar den nak menjadi burung hantu eh jap
aku dah x bleh jadi brung hantu aishh sbb aku ni asyik sakit kepala
klau aku sakit kepala aku bunuh org eh x dela gurauuu

yg stress tak baiknya AKU TAK NAK TUKAR KLASS
aku almost fail bm umm but aku tgh tunggu keputusan math klau aku fail so
a goodbye to you all sign?
thanks ah kat lay (bukn nme sebenar) sbb suruh aku fikir positif umm

btw yes tahun ni tahun yg amat sibukkk skali
sejak ade internet ni online 24/7 je keje aku

lek ahh periksa dah abis

umm and this is our gmbr klas

okay aku x nmpk gile mte aku ummmmmmmmmmmmmm

p/s; TETAP STRESS NGAN MATH KLAU BLUH SUME PERKATAAN CENSOR AKU NAK SEBUT UMMM



FUTURE
PAST