profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


its holiday guys
Rabu, 30 Oktober 2013 | 0 comments
hahha aku sangat menantikan masa ini ayat takleh skema lagi ke?
fine fine haha

sejak aku ade internet sayanggg kat umahh so apelagi terperuk di bilik 24/7 heheh
mmg dah habit aku but aku bukan anti social okayyy

btw, tadi last skolahh aku sangat sedihhhh weiii 
AKU HAPPY GILAAA hahahah
bukan belajar pun aku duk berborak jerr

berborak ngan bloggers jugak
nak tahu siapa?

nak ?

nak?

btul nak?

hahah okayy

with peeqa, farah, jijah and farina. weeeee mula mrepek bersama-sama
c:

tbh aku tak tau nak buat apa masa cuti sekolah and stiil aku masih freaking out sbb tunggun result kelas but if i changed class i will be really dissaponted in not anyone but me, myself. hurrr

aku banyak ah download movie and anime utk cuti sekolah but because aku tak boleh duk berhadapan screen like everyday sbb aku senang pening

but yang aku nak buat masa cuti sekolah ialah belajar piano and bekerja sbb aku nak duitt but im only 14 pishhhh

mewww aku tak mandi lagi byeeeeee hahah

the apple of my eyes c:

FUTURE
PAST