profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


OMFG I JUST DONT KNOW HOW I FEEL HAHA
Rabu, 30 Oktober 2013 | 0 comments
title aku memaang sume pelik2 please understand okayyy

srsly aku baru habis tengok CODE NAME: JACKAL omg ade jaejoong uolsss hahaha

skang dah pukul 3 pagi, urmmm good morning awakksss semuaaa hahah. ibu lupa tutup internet nilah kerja aku pepagi butaa. klau ngan ustaz shafiee dulu klau online pepagi camni ustaz tanya 'buat qiamulai ker' hahah.

btw back to da story OMG HENSEM GILA WEI JAEJOONG omg but ending cite tu mmg ugghhh aku ingat dia couple ngan ji hyo urmmm frustt but ending dia jaejoong cute gila weeeeiii. okay my mental disorder is back.

scene ni lawak gila hahah

and this one really made me laughing so hard 
and tadi geledah blog peeqa hahah dia ade mention akuuu wuuu. weeee sebenarnya aku pun dah ade buat tuto utk tu dah lame dah but mlas aku nak edit blog utk tuto tuu urmmm oh wait korg tak tau ghahahha sorry not realyy

bubyeee i know post aku pendek aku tak reti nak tulis pepanjang urm



FUTURE
PAST