profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


im tired
Selasa, 5 November 2013 | 0 comments
urmmm aku tengah penat gila ni. balik daripada KL ughh.

smalam aku tidur kul 6am sbb aku nak tunggu fmv aku render then aku solat terus and tidur. hahah. lepastu adik aku ketuk pintu dalam kul 10am. 'kakak, nak gi jalan tak?' aku terus bukak pintu dan tak pakai speknye tak nampak mne ibu aku trus jerit 'ibu nak gi mne?' 'nak gi ikea'. memula taknak ikut then aku rasa cam boring ikut jela.
from

ikea - the curve - gombak - jusco

arrived at 6
urmmm kat ikea tu la ramai orang urghhhh gila la. then gi the curve makan. masa kat sne jumpa satu baju yang kris pakai
nak mintak ibu beli kang ibu fikir lain hahahha .

gi jusco nak beli baju tuk perkahwinan ayahcik urmmm. but mse kat KL aku jumpa banyak org kekeliruan identiti sbb aku tak dpt bezakan dia ni laki ke pompuan



btw this is my horrible aka awesome hehheheh


FUTURE
PAST