profile affiliates linkies refresh follow

disclaimer
Assalamualaikum and Hai. I'm Nik. turning 16 in 2015. i write, bake, study, play and live.

Messeji


PUT OUR CBOX CODE HERE


Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


Farewell.
Selasa, 3 Februari 2015 | 0 comments
hallo hallo. hahah cam sebulan sekali je update. busy la awoksss. pffftttt


serius aku agak busy. dgn sidang redeaksi, unit displin and bio, kimia (im not a fan of these two classes) and also choral speaking.


anyway, sebenarnya nak bagitahu ramai kawan2 aku keluar gi asrama. ade vokay,mrsm and sbp. jap nak mention name sume farah izzah, Nabila, adlina, farina and farah raihana. haishhh. and sekarang class sains 1 akan sikit, so cikgu nak amik bdak sains 2 masuk sains 1 yang lawaknya, takde sorang nak masuk lol. aku pun tak nak sbb urm urm ntahla wei hahahahahha.
so kpd yg dah atau akan masuk asrama ni, jangan la dilupakan aku ni. haish aku risau sebenarnya. cause aku ni kalau dah lama tak bertegur, aku jadi awkward gila.


well, sampai disini sahaja. ngantuk hihi ew

FUTURE
PAST